ХАМИЛТЪН ФАВОРИТ В МОНРЕАЛ

Lewis Hamilton
Снимка:express.co.uk

Люис Хамилтън показа отлично темпо в първите две свободни тренировки от Гран При на Канада в петък. Той сподели, че болида му се представя по-добре в сравнение с предишния старт в Монако и е амбициран за добър резултат както в квалификацията тази вечер, така и в основното състезание в неделя.

Залози затова Хамилтън да даде най-бързо време на пресявката в Монреал се приемат при коефициент от 2.10. Шансовете му да грабне победата в неделя са оценени на 1.61.

Люис Хамилтън беше над-всички в първата свободна тренировка в Канада, а във втората завърши на много малка разлика от пилота на Ферари Кими Райконен (1.83 за подиум). Той смята, че болидите на „Скудерията“ имат леко предимство пред неговия Мерцедес, но вярва, че това изоставане може да бъде наваксано.

„След трудния уикенд в Монако най-важното е, че колата ни вече се усеща много по-добре. Първият ден в Канада беше доста добър за отбора. Ферари изглеждат бързи тук и това си личи по времената им. В челото всички са много близо един до друг. Струва ми се, че все още изоставаме леко от червените коли на този ранен етап от уикенда, но преди квалификацията ще направим всичко възможно, за да променим това“, сподели Хамилтън.

Британецът завърши на седма позиция в Гран При на Монако и вече изостава с 25 точки от лидера в генералното класиране Себастиян Фетел (1.72 за световна титла).

Моля, харесайте
Facebook
Google+
http://www.hazartni.info/%d1%85%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d1%82%d1%8a%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%82-%d0%b2-%d0%bc%d0%be%d0%bd%d1%80%d0%b5%d0%b0%d0%bb/
Twitter