Няма да подценим Славия

Наставникът на Дунав заяви, че отбора му ще играе внимателно срещу „белите“ и ще гони трите точки.

Веселин Великов сподели, че Дунав Русе ще играе без да подценява съперника в домакинството на Славия София в неделя на „Лудогорец Арена“ в среща от последния за редовния сезон 26-ти кръг на Първа лига. Двубоят между двата тима е с начален час 17:30.

Залози за победа на Дунав се приемат при коефициент от 1.57. Шансовете за успех на Славия са оценени на 5.00. Коефициентът затова столичани първи да открият резултата в срещата е 3.00.

Дунав Русе вече постигна основната си цел за сезона, осигурявайки си място в първата шестица, но няма да се отпуска и ще играе за победа във всеки мач. Славия е на 11-то място в таблицата и ще се бори за оцеляване през втората част на шампионата.

„Славия разполага със силни играчи и смятам, че не е на мястото, което заслужава. Затова не може да става дума за каквото и да е било подценяване от наша страна независимо от успеха ни с 2:0 като гости през есента. Излизаме за победа, но ще играем внимателно. Това, че сме в шестицата ни мотивира да играем нашата си игра и да радваме феновете“, заяви Великов.

Мартин Луков, Ивайло Раденцов и Бранимир Костадинов са възстановени от здравословни проблеми и ще са на разположение на Великов в неделя. Атанас Атанасов обаче продължава да лекува травма и е аут.

Моля, харесайте
Facebook
Google+
http://www.hazartni.info/%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%bc-%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%8f/
Twitter